17:00

Scandinavian FC Örebro 2

Referat: Frövi IK 2 - Scandinavian FC Örebro 2

Vi räckte inte till vid söndagens hemmamatch i reservlagsserien
Vi får en jobbig inledning av matchen då bortalaget får en straff redan i första spelminuten. Straffen skjuts utanför men det dröjer inte länge innan första målet kommer för gästerna. 0-1 kommer i matchminut 6 då gästerna får en vänsterhörna som slås in i målområdet och där missar vi i markeringsspelet och första målet görs enkelt. 0-2 kommer 2 minuter senare vilket känns tungt men vi får lite hopp då vi reducerar till 1-2 i matchminut 9. Målet var ett självmål efter att OP försökt få fram ett pass som en motståndarförsvarare petar förbi egen utrusande målvakt och bollen rullar in i mål. Vi försöker att spela och gör det efter bästa förmåga första 25 minutrarna men sedan verkar det som att orken försvann. i 25:e minuten får gästerma en frispark på vänsterkanten på offensiv planhalva. Frisparken lyft in i straffområden och vi är ytterligare en gång passiva i markeringsspelet då en bortaspelare helt omarkerad sätter 1-3. 1-4 kommer i minut 39 då gästerna får en hörna som slår in mot mål och där finns en omarkerad spelare som från nära håll placerar bollen i nät. 1-4 i paus känns tungt speciellt då vi låter gästerna stå fria väldigt enkelt på fasta situationer. I andra halvlek har vi förhoppningar att göra några mål och vara lite mer på tårna i spelet men vi lyckas inte utan vi går ned oss i vårt spel och gör inga mål i andra. När vi går ned i tempo, missar markeringar och bjuder på väldigt mycket så är det lätt att baklängesmålen kommer och det blev 4 stycken i andra så slutresultatet blev 1-8.